21 Şubat 2014 Cuma

Turşulu mantarlı yoğurt salatası

TURŞULU MANTARLI YOĞURT SALATASI


500 gr. süzme yoğurt

1 pk. mantar

1 kase kornişon turşu

5 yeşil biber

1 tutam dereotu

zeytinyağı

tuz


HAZIRLANIŞI:


Mantarları dörde bölüyoruz. Biberleri ayıklayıp iri doğruyoruz. Tavaya sıvıyağ koyarak mantar ve biberi beraber soteliyoruz. Dereotunu ve kornişonu doğruyoruz.Süzme yoğurdu kasede çırpıyoruz. İçine mantar ve biber karışımını koyuyoruz. Dereotunu ve kornişonu da ilave ederek karıştırıyoruz. Tuzunu ve zeytinyağını döküyoruz ve servis ediyoruz.


 



Turşulu mantarlı yoğurt salatası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder